onsdag 11. januar 2012

Hektisk onsdag...

Tidlig opp for å trene, følge Kristian til skolen - og vi gikk altså, ordne bøker på skolen, trave hjemme igjen, rette opp litt i budsjettforslaget fra i går, og så dro jeg for å stå på skøyter med 6. trinn.

Første gang på skøyter i år for både mor og datter, og mange andre i klassen også. Det var kaldt, men gøy, og vi jentene hadde det mye moro, både sammen og med noen av Trultes klassevenninner.
Skal si det kjennes godt i lår og legger at man har gått på skøyter i nesten to timer, det er ikke denne kroppen vant til.. ;)


Hjemme med jentene sånn rett over 12, og da var Lars hjemme. Vi kastet oss like godt over litt mer kontorarbeid med en gang - siden vi begge har lært at det er godt med alt som er gjort. Men altså, det pussige er jo at selv om man har lært det så er det ikke akkurat sånn at det alltid blir sånn.. Her er det absolutt rom for forbedring og læring selv om vi i dag fikk det til. Man må feire hver lille seier - og ta med seg det man kan gjøre bedre.

Etter dette ble det en laaang samtale med BUPA damene "våre". Vi gjorde en øvelse med et "familiogram"; vi tegnet opp hver vår familie med alle relasjonene på kryss og tvers. Det er ganske tankevekkende for meg å så tydelig se hvordan familien er bygget opp, og ta inn over seg dette med at storfamilien er så langt vekk. Det brakte en del tanker om hva som former oss som mennesker i forhold til familierelasjoner og familieoppbygging - og alle de små og store hendelsene opp i gjennom livet som setter preg og er med på å styre de valgene vi tar og veien(e) vi velger.

Sitat for dagen:
"Utsett ikke til i morgen det du kan glede deg over i dag!"

Ingen kommentarer: