torsdag 14. august 2008

Bøllen har vist astma..

I dag var min kjære og jeg på sykehuset med Bøllen for kontroll. Denne gangen hadde vi "endelig" fått time hos en barnelege; en riktig hyggelig fyr som tok seg god tid både til Bøllen og oss.

Vår følelse av at veslegutten er litt "tung" i kroppen og at han er mye sliten og trøtt, ble forklart etter at han hadde hatt en tur i trappa og løpt en tur i gangen. Legen lyttet på ham, vel og lenge kan man si, og konstaterte sin mistanke.. laang utpust og pipelyd i lungene. Han mente at Bøllen har barneastma, hvilket vi også ble forespeilet for 1,5 år siden uten at noe mer har skjedd, men nå blir det tatt tak i. Vi fikk med resept og bruksanvisning med en gang og fikk også opplæring med inhalatoren mm før vi reiste hjem igjen. Vi har fått time til kontroll om nøyaktig tre måneder, men han mente at Bøllen etter en 4-6 uker ville begynne å føle seg bedre og orke mer - det håper vi virkelig!

Alle blodprøvene var forresten fine også, og i tillegg hørte han på oss vedrørende hypermobile ledd og fysioterapeut - så vi har faktisk fått time hos barnefysioterapeut allerede neste torsdag. Vi håper da å få lagt opp et lite øvelsesprogram til ham. Spennende og deilig, så godt å bli hørt og trodd på, å nå inn hos noen...

Jeg er så stolt av vesle, flinke, tapre Bøllen min! :)

Ingen kommentarer: