fredag 11. januar 2008

Den siste dagen i ferien..

Fredag 11. januar 2008

Merkelig nok så blir jeg like overrasket hver gang en ferie er slutt – like overrasket over hvor fort 14 dager passerer forbi. Vi er allerede 11 dager inne i ett nytt år, og starter på uke tre når vi returnerer til den hverdagslige tralten.

Det å være på ferie, det å reise langt vekk og gjemme seg bort en stund med hodet godt nedi sanden, det gir en merkelig form for trygghet. Da arter det seg nå en gang slik at jeg føler en underlig krypende og kriblende uro ved å pakke koffertene og rydde opp, ved å vite at nå skal vi hjem. På den ene siden er trangen sterk til å bestille en uke til og bare være her litt til… på den andre siden ligger det der med å komme hjem til vante omgivelser og ta tak i de tingene som fyller hodet. Merkelig at denne kroppen kan inneholde så mange forskjellige følelser, tanker og ideer.

Vi hadde en koselig avslutning på ferien vår – merkelig hvordan man alltid finner gode venner til barna og hyggelige samtalepartnere når ferien lir mot slutten. Dagen ble tilbrakt på stranda med nyfunne venner fra Oslo; strand, lunsj, strand og middag på den italienske på kvelden. En verdig og bra avslutning på en ellers interessant på ferie.

Ingen kommentarer: