søndag 17. august 2008

Familiesøndag. :)

I dag har vi hatt en fin familiedag. Vi sov leeenge alle fire (åtte da), de gamle slumret litt ekstra mens barna så på "To brødre" i stuen. Vi spiste lang og deilig frokost sammen og ungene har lekt så fint.

I ett-tiden reiste vi til familieparken og badeland i Skien - kjempefint sted! Der fikk både store og små kost seg i deilig varmt vann før vi avsluttet med sen, god lunsj i svømmehallen. Hyggelig avskjedd i strålende sol. Det har vært en riktig fin og deilig helg. :)

Vi fire fikk en rolig og fin tur hjem. Vi valgte å kjøre bakveien hjem i dag, få litt annen utsikt en E-18, og tok oss tid til å stoppe og spise en is på vei hjem også. Ungene så på litt film i baksetet og mor sovnet med avisen over ansiktet..

Vel hjemme har kvelden gått fort. Vi har prøvd å gjøre litt klar til at hverdagen begynner igjen i morgen. I morgen begynner faktisk Blondinen i 3. klasse - og det syns jeg er veldig rart. Noe annet som er skrekkelig rart er at jeg faktisk skal begynne på siste året mitt på BI i morgen.. det er nesten litt sånn "sjokk-artet" syns jeg. Tiden har flydd utrolig fort.

Nu vel; på'n igjen. Vi er spente og gleder oss. ;)

Ingen kommentarer: